Nesze neked...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

2009. szeptember 14., hétfő

Itt élnek köztünk... Part III

Rendőrségi hírek Baranyából

Vagánykodott, aztán a bajban cserbenhagyta a haverjait

Száguldva menekült a rendőrök elől egy autós vasárnap hajnalban Pécsett. A rendőrök a belvárosban akarták megállítani a huszonhat éves fiatalembert, de nem engedelmeskedett és két utasával együtt őrölt (megj: felénk őrült, a szerk.) száguldásba kezdett. Minden létező szabályt megszegett, több embert veszélyeztetett, többször átment a piros lámpán, végül a nagy sebesség miatt a pogányi reptér közelében szabályosan kirepült a szántásba. A sofőr ezután futva menekült, cserben hagyta az utasait, akik könnyebben megsérültek. A rendőrök elfogták a férfit, vérvételre vitték, majd feljelentették ittas vezetés, közúti veszélyeztetés és baleset okozása miatt.

Kerekezett a család, kórházban kötöttek ki

Ketten estek le egy kerékpárról Mánfán vasárnap délután. Egy részeg férfinél volt a kormány és pedál, a feleségét cipelte a faluban, amikor letértek a nyílegyenes útról és egymásba gabalyodva elestek. Mindketten könnyebben sérültek, a rendőrök meglátogatták a kórházban a férfit, kiderült ittas volt, ezért eljárást is indítottak ellene.

Száguldott a faluban - egy traktor állította meg

Traktorba rohant egy személyautó Görcsönyben szombaton, a vezetője túl gyorsan ment, ezért egy kanyarban kisodródott és áttért a szemközti sávba. A huszonnégy éves nő beszorult az autóba, annyira összetörte magát, hogy a rendőrök még kihallgatni sem tudták. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

Betonhídnak ütköztek – hárman törték össze magukat

Betonhídnak ütközött egy autó Nagykozárban szombat délután, mert a sofőr nem az utat figyelte. A sofőr könnyebben, két utasa súlyosan megsérült, az autóban pedig több tízezer forint kár keletkezett. Figyelmetlen, gondatlan vezetés miatt indítottak eljárást a rendőrök az ötvenkilenc éves sofőrrel szemben.

Horgászok mentettek ki egy családot egy autóból

Tóba tolatott egy autó egy családdal Kővágószőlősön szombat délelőtt. Az autót egy 58 éves férfi vezette, benne ült a felesége és a lányuk. Az autó fejtetőre borult a vízben, csak a kerekei álltak ki, amikor a horgászok a segítségükre siettek. Kimentették a vízből a sofőrt, újra kellett éleszteni. Őt a mentősök kórházba vitték, ahogy a család többi tagját is, akik sokkot kaptak a vízben. A rendőrség vizsgálatot indított a körülmények tisztázására.

Forrás:
Police.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése