Nesze neked...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

2009. szeptember 14., hétfő

Itt élnek köztünk...

Nőket zaklatott, kislányt molesztált… (Dunaújváros, Fejér megye)

Négy rendbeli zaklatás, valamint szemérem elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás egy 42 éves dunaújvárosi férfivel szemben. A rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására…

A 42 éves dunaújvárosi férfiről nyomozás során kiderült, hogy már 2008. óta folyamatosan zaklatta négy korábbi kolleganőjét. Rendszeresen hívogatta őket a munkahelyükön, hogy szexuális vágyait kielégítse. Mivel a női lábak vonzzák, minden telefonhíváskor arról beszélt, hogy a nők lábait simogatná, nyalogatná.

A dunaújvárosi nyomozóknak a telefonhívások alapján sikerült beazonosítani az elkövetőt. A férfit zaklatás vétség elkövetésével gyanúsították meg. Kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Mint a nyomozás során kiderült, a személy még 2008. májusában egy tíz év körüli kislány sérelmére is követett el szexuális jellegű bűncselekményt. Az utcán szólította le a dunaújvárosi kislányt azzal, hogy fényképeket szeretne róla készíteni, majd a Római körút mellett található völgybe mentek, ahol molesztálni kezdte.

A férfit a rendőrök így szemérem elleni erőszak bűntett elkövetésével is meggyanúsították. Ezzel kapcsolatban is beismerő vallomást tett.

A 42 éves dunaújvárosi férfi jelenleg bűnügyi őrizetben van. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatására az ügyészségen.

Forrás:
Police.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése