Nesze neked...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

2010. január 4., hétfő

Napi csonk rovat megszűnése

Ezúton tájékoztatom kedves olvasóinkat, hogy napi csonk rovatunk ideiglenesen megszűnik.

Az eddigi napi csonkjainkat elbocsájtották munkahelyükről, ami még megbocsátható. A legutóbbi egyén aki kinn volt:
Rossz oldalon szállt le a vonatról, meghalt

2010. január 1., péntek 09:59 | Frissítve: 2010. január 1.

Egy Martonvásárnál elgázolt, húszéves férfi maga hívta a mentőket, ám a kórházba szállítás közben meghalt.

Csütörtökön este meghalt egy húszéves férfi, miután a Fejér megyei Martonvásárnál elgázolta a vonat. A mentés részleteiről Budai Imre, az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója elmondta: az elgázolt fiatalember a baleset után még maga hívta fel telefonon a rendőrséget, és a rendőrök jelezték a mentőknek a balesetet.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Németh-Kész Mónika elmondta: az eddigi adatok szerint a 20 éves oroszlányi férfi Martonvásár állomáson szállt le, ám a peronnal ellentétes oldalon, s át akart bújni a vonat alatt, amikor a vonat elindult. A baleset következtében a vonat a férfi mindkét lábát levágta - tette hozzá a rendőr százados.

A riasztott mentőautó gépkocsivezetőjének és mentőápolójának nehéz dolga volt, mert az állomást éppen átépítik, így járművüket a jelzett helyszín közelében hagyták, és felszerelésükkel gyalog indultak el a sínek mentén. A fiatalembert a perontól nem messze találták meg, az időközben kiérkező székesfehérvári esetkocsi elindult vele a kórházba, ám a férfit olyan komoly sérülés érte, hogy a kórházba szállítás közben a mentőautóban meghalt.
forrás:
http://index.hu/bulvar/hirek/2010/01/01/gazolt_a_vonat_egernel/

Ami nem teljesen fedi a valóságot, mert:
ildikobese 2010. január 4., hétfő, 03:30 – válasz erre
A cikk nem fedi a valóságot. Nem le, hanem fel akart szállni a vonatra, csak közben az elindult. Az orvos aki vizsgálta azt mondta , hogy a peron betonja és a vonat közé szorult, és az sodorta el. Tehát az hogy leszállt a másik oldalon és át akart bújni a vonat alatt ez így ahogy van hülyeség. Ezt biztos forrásból tudom, mert utána jártam, mert az édesanyja vagyok.
forrás:
http://www.propeller.hu/belfold/920880-levagta-a-vonat-mindket-labat-de

Egy ideig kegyeleti okokból nem található napi csonk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése